A jelen internetes webhelyen található valamennyi tartalom a Kéri Pharma Hungary Kft. tulajdonában és ellenőrzése alatt áll. A Kéri Pharma Hungary Kft. vállalja, hogy a jelen webhelyen megjelenített tartalmak a lehetőségekhez mérten mindig pontosak és teljesek. A tartalmak nem kereskedelmi célú letöltése engedélyezett, de a tartalmak másolása vagy módosítása a Kéri Pharma Hungary Kft. előzetes írásbeli engedélyéhez kötött. A Kéri Pharma Hungary Kft. nem garantálja az információk megfelelőségét és természetét, és nem vállal felelősséget semmiféle kárért, amelyet a webhely látogatója vagy bármely harmadik fél a webhely használatából, illetve a webhelyen található információk felhasználásából elszenved.

A jelen internetes webhely más webhelyekre mutató linkeket és hivatkozásokat is tartalmaz. A Kéri Pharma Hungary Kft. nem vállal felelősséget a külső webhelyek tartalmáért, és nem vállal felelősséget az adott tartalmakból származó károkért vagy sérelmekért. A külső webhelyekre mutató linkek csupán az internetes webhely felhasználóinak a kényelmét hivatottak szolgálni.

A jelen internetes webhelyen feltüntetett védjegyek, szolgáltatási védjegyek és kereskedelmi nevek védelem alatt állnak, és nem használhatók fel a Kéri Pharma Hungary Kft. előzetes írásos engedélye nélkül.

A Kéri Pharma Hungary Kft. jogosult a jelen internetes webhelyen feltüntetett információkat bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítani. A vállalat nem vállal kötelezettséget az információk frissítésére vonatkozóan.

Minden, a Kéri Pharma Hungary Kft. webhelyének használatából eredő igény vagy követelés értelmezése a nemzetközi jogszabályok alapján történik.